Welkom

Super dat jouw club collecteert voor meer spelen! Deze pagina is voor deelnemende clubs en verenigingen. Alles wat je moet weten over de organisatie, praktische tips en belangrijke informatie lees je in de e-nieuwsbrieven. Op deze pagina vind je vooral handige informatie en downloads. 

Opbrengst collecte verhogen!

Alleen huis-aan-huis collecteren met contant geld is voorbij. Maak je club nu nog rijker via online doneren met iDEAL QR en een online collectebus.  

Online collectebus: via jantjebeton.digicollect.nl is het mogelijk om een online collectebus aan te maken. Op dit moment zijn er 977 collectebussen aangemaakt en word er gemiddeld € 7,24 per gift gedoneerd. Wauw! Heeft jouw club nog geen online collectebus? Maak een bus aan en deel makkelijk via Social Media, WhatsApp of e-mail met iedereen die je kent. Een bus aanmaken kan nog t/m 31 maart. Zo kan iedereen die in je buurt woont, verder weg woont of niet thuis is, helpen jouw club rijk te maken. Win met je club of individueel leuke prijzen met een hoge opbrengst! Denk aan met het hele gezin (4p.) naar het Dierenrijk in Nuenen, of met je club (30p.) naar Speelland Beekse Bergen, een leuke tuindobbelset en nog veel meer! Ben je benieuwd naar de opbrengst van jouw club? Hier bekijk je de tussenstand.

iDEAL QR-code: met een gepersonaliseerde iDEAL QR-code aan de collectebus is contant geld niet langer nodig. In de video hieronder laten we zien hoe eenvoudig het is. Hier bekijk je de tussenstand.


Wijzigingen

Wil je een adreswijziging doorgeven, contactgegevens aanpassen of de club afmelden voor de collecte? Een wijziging is zo doorgegeven door onderstaand wijzigingsformulier in te vullen.

Wijzigingsformulier

Downloads

Download hier de collectegids met leuke tips en informatie, de handige kant-en-klare teksten om je collectanten en giftgevers te bedanken of de bedankkaart voor de collectanten.

Doneren
Ja, ik steun buitenspelen
Periode
Bedrag
Created with Sketch.
Created with Sketch.
Created with Sketch.
Created with Sketch.