Kom in actie
Geld om te spelen

Je kunt op allerlei manieren in actie komen voor Jantje Beton. Zoals het ophalen van lege flessen, het organiseren van een kerstactie, een sponsorloop onder bijvoorbeeld collega’s of een online collectebus. Kom jij ook in actie?

Illustratie van een geldzak met een euro teken er op
Ik wil in actie komen

Haal geld op om spelen voor iedereen mogelijk te maken! Organiseer jij een gave activiteit? Laat het ons weten door jouw actie aan te melden. Samen zorgen we ervoor dat er meer kinderen meer kunnen spelen.

Actie aanmelden
Ik ben al in actie gekomen

Geweldig! Heb je een actie georganiseerd en wil je de opbrengsten aan Jantje Beton overmaken? Vul dan het formulier in en laat ons weten hoe jouw actie is verlopen.

Opgehaald geld overmaken

Hoe een actie er uit kan zien

  • Kinderen van basisschool De Regenboog haalden geld op tijdens een sponsorloop

    Groep 1 tot en met 4 van basisschool De Regenboog in Tiel haalden met een sponsorloop € 500,- op voor Jantje Beton zodat nog meer kinderen in Nederland kunnen spelen.

  • Floor en Tess haalden € 40,- op met de verkoop van hun oude speelgoed

    Tijdens Koningsdag verkochten Floor en Tess hun oude speelgoed. De opbrengst van € 40,- maakten zij aan Jantje beton over.

  • Makelaarskantoor Van Schuppen steunt Jantje Beton met een speciale actie

    Van Schuppen Makelaars in Veenendaal bestaat 50 jaar! Om ons in het zonnetje te zetten hebben zij een speciale actie opgezet: de 50/50. Iedere donatie wordt verdubbeld door het kantoor!

Download de 'Kom in actie' poster

Op zoek naar een hulpmiddel om andere mensen te inspireren tot actie? Print de poster en hang hem op een zichtbare plek. Een geprinte versie komt ook terug in het actiepakket.

Kom in actie poster(pdf 1MB)

Doneren
Ja, ik steun buitenspelen
Periode
Bedrag
Created with Sketch.
Created with Sketch.
Created with Sketch.
Created with Sketch.